POUZDANOST & ISKUSTVO

Taxi Lulić nudi dugogodišnje iskustvo i pouzdanu uslugu

VIP LUKSUZNI TRANSFERI

PUTUJTE SA STILOM S LULIĆ LUKSUZNIM TRANSFEROM

Uživajte u putovanju bez stresa s Taxi Lulić.

S našim vozilima putovat ćete u maksimalnoj udobnosti i u stilu stići na odredište. Svaki od naših putnika je jedinstven i kao takav Lulić Transferi svako će putovanje prilagoditi svim Vašim željama i potrebama. Svako putovanje je pažljivo isplanirano te se pazi na svaki detalj, stoga uživajte u pogodnostima luksuznih putovanja s Taxi Lulić.

Naš cilj je premašiti očekivanja klijenta u svemu što radimo.

NAŠI VOZAČI

Svaki od naših vozača pažljivo je odabran i obučen. Oni su kvalificirani, iskusni i pouzdani, čiji je cilj biti što učinkovitiji. Stići na adresu na vrijeme te će Vam pomoći s prtljagom ili pitanjima koja se mogu pojaviti. Naši vozači mogu se razlikovati po svojim dotjeranim uniformama.

NAŠA VOZILA

Vrh vozila koja su podešena do savršenstva. Cestovni automobili za svaku prigodu. Visoka kvaliteta, udobnost i pouzdanost samo su neki od pridjeva koji opisuju našu flotu. Svaki od naših automobila je dobro održavan i čist kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo.

NAŠA USLUGA

U Taxi Luliću imate pouzdanog partnera; prijateljskog i profesionalnog. Za ugodnije i učinkovitije putovanje, dostupni smo samo za vas u bilo koje doba dana ili noći, uz odličnu podršku korisnicima. Svatko u Taxi Luliću ponosi se vrhunskom uslugom.

 

IZDVOJENO IZ PONUDE

BMW 740 Ld xDrive

BMW serije 7 Limuzina impresionira od prvog trenutka s izuzetnom pojavom.  S lijepo izrađenom kabinom, najnovijom tehnologijom i prvoklasnom rafiniranošću nadmoćan je u svojoj klasi. Ima savršenu kombinaciju brzine i učinkovitosti.

BMW serije 7 Limuzina označava samouvjerenu pojavu, izuzetne performanse i maksimalnu udobnost te Vam omogućuje uživanje u svakom trenutku. Emocionalni jezik elegantnog dizajna zajedno s posebnom atmosferom unutrašnjosti te individualnim stilskim mogućnostima i tehničkim inovacijama, čine ga epitetom BMW-ovog luksuznog razreda.

Poruke Welcome and Goodbye svjetala vas pozdravljaju prije ulaska. Unutrašnjost vam želi dobrodošlicu ekskluzivnim, visokokvalitetnim materijalima koji, zajedno s inovativnim značajkama povezanosti, stvaraju do sada neostvaren ambijent. Executive Lounge pruža najviši stupanj udobnosti. Sjedište ima funkciju masaže i različite mogućnosti podešavanja koje čine putovanje iznimno opuštajućim. Prekoračivši industrijski standard izvrsnosti, putovati će te u jednom od najboljih i najsigurnijih vozila na svijetu.

Taxi / Transferi Lulić razumije važnost pružanja iskustva s pet zvjezdica svojim klijentima. To je razlog zašto posjedujemo BMW 740 Ld xDrive među svojim voznim parkom, da Vam možemo pružiti nezaboravno iskustvo. Vođeni našim najsposobnijim vozačem, možete se uvjeriti da će dobiti luksuznu vožnju koju zaslužujete.

Model: 740Ld x Drive, 2018. godište

Kategorija: limuzina

Boja: siva metalik

Interijer: koža

Oprema: ABS, panoramski klizni krov, zatamnjena stražnja stakla, ventilacija sjedala, 2 masžna sjedala, stražnja sjedala električno podesiva, USB, indukcijsko punjenje za smartphone, stražnje ambilight, bočna elektronska sjenila, HD zaslon na stražnjem sjedalu osjetljiv na dodir