POUZDANOST & ISKUSTVO

Taxi Lulić nudi dugogodišnje iskustvo i pouzdanu uslugu.

O NAMA

Taxi Lulić najveća je taxi služba u Zadru i zadarskoj regiji s dugogodišnjim iskustvom taxi prijevoza putnika.

Vođena vizijom osuvremenjavanja i svojevrsne revolucije u dotadašnjem taxi prijevozu u Zadru, tvrtka Lulić d.o.o. osnovala je 2010. godine taxi službu Lulić, koja je donijela povoljnu, sigurnu i pravovremenu taxi uslugu na tržište.

Iskustvom te maksimalnom posvećenošću detaljima i zadovoljstvu korisnika, Taxi Lulić stekao je povjerenje klijenata – od lokalnog stanovništva do stranih gostiju te brojnih turističkih i ostalih poslovnih subjekata zadarske regije.

Dispečerski centar opremljen najsuvremenijom tehnologijom i visoko obučeno osoblje na raspolaganju su 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, zaprimajući narudžbe u najkraćem roku i pružajući korisnicima sve potrebne informacije o vožnji.

Taxi Lulić posluje Renault Megane Grandtour vozilima, bijele boje s prepoznatljivim logom. Vozilima upravljaju kvalificirani i uniformirani vozači, koji korisnicima u svakome trenutku mogu pružiti informacije o gradu Zadru i njegovim znamenitostima.

Taxi Lulić nudi gradske vožnje i transfere od/do različitih destinacija diljem Hrvatske – zračne luke, marine, kampovi, trajektne luke.

Također, nudimo transfere i izlete do najljepših nacionalnih parkova, kao što su Plitvička jezera i Slapovi Krke, te do najatraktivnijih party destinacija na Jadranu, poput plaže Zrće!

Birajte udobnost, sigurnost i kvalitetu – birajte Taxi Lulić!
Nazovite nas na 00385 23 494 494 ili rezervirajte svoju vožnju On line!

TRANSFERI

SAZNAJ VIŠE

RENT A CAR

SAZNAJ VIŠE

NAZOVITE NAS

Usluga

0 - 24h