BRZINA & SIGURNOST

Taxi Lulić osigurava siguran i brz dolazak na vašu željenu destinaciju, uz pristupačne cijene.

DESTINACIJE

GRADOVI:

Taxi Lulić nudi prijevoz od/do svih gradova u Hrvatskoj, uz pristupačne cijene transfera, udobnost i sigurnost.

 • ZADAR

  Taxi Lulić, kao najveća taxi služba u Zadru i šire, nudi vam prijevoz tijekom cijelog vašeg odmora. Za razgledavanje Zadra naručite svoj taxi i osigurajte si najbržu i najsigurniju uslugu, uz profesionalne vozače koji će vas upoznati s najboljim zadarskim atrakcijama i znamenitostima te pružiti sve ostale potrebne informacije.

  SAZNAJ VIŠE
 • ŠIBENIK

  Posjetite Šibenik s nama – Taxi Lulić vodi vas u grad duge povijesti i tradicije te jedno od najboljih mjesta u kojem možete iskusiti Dalmaciju – od kulturnog nasljeđa, običaja do prirodnih ljepota i razvedenosti obale.

  SAZNAJ VIŠE
 • SPLIT

  Taxi Lulić vodi vas u Split, uz pristupačne cijene transfera, udobnost i sigurnost. Rezervirajte svoj prijevoz do ove nezaobilazne hrvatske destinacije!

  SAZNAJ VIŠE
 • DUBROVNIK

  Taxi Lulić nudi vam uslugu transfera do Dubrovnika, prilagođenu svim vašim potrebama. Odaberite svoje vozilo i putujte do jadranskoga bisera uz maksimalnu udobnost i profesionalnu uslugu.

  SAZNAJ VIŠE
 • PULA

  Pula je najveći grad najvećeg hrvatskog poluotoka – Istre. Posjetite Istru i Pulu, a svoj transfer uz najbolji omjer cijene i kvalitete osigurajte rezervacijom na Taxi Lulić web stranici ili pozivom na telefon.

  SAZNAJ VIŠE
 • ZAGREB

  Taxi Lulić vaš je najbolji izbor za transfere do Zagreba, bilo da putujete u posjet hrvatskom glavnom gradu, ili letite sa Zračne luke Zagreb koja povezuje Hrvatsku s europskim i svjetskim destinacijama.

  SAZNAJ VIŠE

TRANSFERI

SAZNAJ VIŠE

RENT A CAR

SAZNAJ VIŠE

NAZOVITE NAS

Usluga

0 - 24h